Gå tilbake

Har du liten plass, er det fornuftig å velge en sofa som kan brukes som sofa om dagen og seng om natten.

Her er 4 sovesofaer som er helt om dagen og helt om natten!
  

Her er 4 sovesofaer som er helt om dagen og helt om natten!

1Magni sovesofa

Magni sovesofa

Dansk, minimalistisk design som er kompakt, men samtidig har en utrolig komfortabel sitte- og liggekomfort. Putene er fylt med en fjærmix for ekstra komfort. Sofaen er kun utstilt på Skeidar Alna, men kan bestilles fra alle Skeidar-varehus. Sovesofaen er velegnet for to personer, da den har madrassmål på hele 155x200cm.

Se mål og pris her
 

2Osvald sovesofa

Osvald fra Innovation er designet av Per Weiss og har et avrundet, minimalistisk design som tar liten plass. Utslått liggeflate er hele 150x200cm, og madrassen har 10 cm pocketfjærer som gir en god liggekomfort. I tillegg har sofaen oppbevaring for sengetøy og ben som automatisk folder ut når sofaen slås ut.

Se mål og pris her
 

3Bodø sovesofa

Bodø er en svært populær sovesofa med sitteplass til inntil 4 gode venner. Sovesofaen har også en praktisk oppbevaringsboks til sengetøy.

Se mål og pris her

 

 LES OGSÅ: Sjekklisten du bør lese før du kjøper sofa

 

4Frode sovesofa

Frode sovesofa har et nordisk design og fås i denne freshe blåfargen i tillegg til en grå variant. Frode har enkel og praktisk uttrekk, høy sitte- og liggekomfort og oppbevaring til sengetøy. Uttrekt er liggeflaten på 140x200cm.

Se mål og pris her
  

…eller velg en seng som er like fin som sofa!

Jensen Nova Basic med Niche gavl

Jensen Nova Basic er en del av Nordic Line-serien med et nytt og mykt formspråk. Nova Basic er utstyrt med Jensens originale sonesystem og pocket-on-pocket fjærsystem for optimal liggekomfort. Den omsluttende sengegavlen Niche gjør sengen til et møbel som er like anvendelig på dagtid.

Se mål og pris her

Gå tilbake